Vrei să lucrezi cu o companie profesionistă pentru a căpăta rapid experiență?

ÎNTREBĂRI FRECVENTE

Studio Videochat

intrebari frecvente despre videochatul din bucuresti


Pentru vă asigura că veți parcurge toate informațiile de pe pagină vă rugăm să dați click pe fiecare segment în parte pentru a afla detaliile referitoare la subiectul respectiv.

Studio Videochat

Este legal sa faci videochat?

studio videochat safir

Este legal atâta timp cât se lucrează cu contracte de muncă și se plătesc impozitele la stat. La fel ca orice alt domeniu de activitate. Legea nr. 196/2003 și completările din legea nr 496/2004 au adus videochatul în legalitate încă de acum 10 ani.

Compania noastră respectă toate prevederile legale în această privință.

Pot să lucrez la videochat legal, cu acte în regulă?

Desigur. La fel ca în orice altă firmă care se respectă, toate modelele noastre lucrează cu forme legale.

Colaborarea cu voi nu îmi va afecta viitoarele job-uri?

Nicăieri nu va scrie ca ai lucrat ca model videochat. Dar este posibil să nu te mai gândești la alte job-uri după ce vei vedea cât de plăcut este să muncești cu profesioniști în acest domeniu și mai ales cand vei vedea ce sume vei câștiga lunar.

Pot fi văzută din România?

Nu. Site-urile cu care colaborăm sunt exclusive pentru cetățenii altor țări, predominanți fiind clienții din America, Anglia, Canada.

Utilizatorii români care accesează aceste site-uri nu pot vedea decât modelele din alte țări.

Nici măcar modelele din România nu pot vedea celelalte modele de la noi.

Cam câți bani pot câștiga din videochat dacă lucrez la studioul vostru?

Poți câștiga sume ce poate par fabuloase atâta timp cât respecți programul de lucru și îți dai interesul să fii cât mai atractivă în fața camerei.

În general un model începător și cu o engleză de nivel slab spre mediu câștigă în prima lună de lucru la videochat minim 1500-2000 lei.

Sunt plătită în dolari sau în euro?

Clienții de pe site-uri plătesc atât în dolari, cât și în lire sau euro, în funcție de fiecare site în parte. Salariul pe care îl primești la sfârșitul perioadei de lucru este în lei, conversia euro-dolar/leu făcându-se la cursul oficial BNR din perioada plăților salariale.

Ești plătită de două ori pe lună + ziua de avans, cel mai mic procent fiind 50%. Poți atinge procentul de 70% în 3-4 luni de la începerea job-ului de model.

Se poate să lucrez într-o zonă cât mai apropiată de centrul orașului?

Poți alege oricare dintre studiourile noastre aflate în centrul Bucureștiului. Pentru a te decide care studio îți este mai apropiat vizitează pagina cu toate studiourile noastre aici: studiourile noastre.

Cum va decurge interviul?

La fel ca la orice alt interviu de angajare ne vom întâlni în incinta studioului unde vom discuta despre toate detaliile ce privesc o potențială colaborare.

Discuția va decurge într-un mod profesionist și se va rezuma la întrebări pe care ți le vom adresa, așa cum și tu la rândul tău ne vei adresa întrebările care te vor lămuri în privința tuturor aspectelor legate de acest job.

Dacă totul este pus la punct îți vom creea conturile tale personale pe site-uri și actele de colaborare. Este necesar să te prezinți la interviu cu un act de identitate valabil pentru a nu exista suspiciuni în privința vârstei tale.

Pot lucra part-time?

Acest amănunt depinde foarte mult de anumiți factori pe care îi vom discuta la interviu.

Cum pot ajunge la studio?

Putem oferi transport pentru modelele aflate la o distanță prea mare de studio, dar poți ajunge foarte ușor și cu mijloacele de transport în comun (metrou, ratb).

Mă puteți angaja dacă mai este foarte puțin timp până împlinesc vârsta de 18 ani?

Nu. Este atât ilegal cât și imoral să angajăm modele minore. Nu permitem accesul persoanelor sub 18 ani în incinta studioului sub nicio formă.

De ce aș alege studioul Safir?

Pentru că orice persoană își dorește să muncească într-un mediu plăcut, cu profesioniști care știu mult mai mult decât să facă niște conturi pe site-uri.

Orice afacere are nevoie de atenție sporită din partea managerilor și mai ales are nevoie ca echipa din spatele afacerii să fie mereu cu un pas în fața celorlalți.

Noi suntem în acest tip de business nu doar pentru câștiguri financiare, ci mai ales pentru provocarea de a ne număra printre cei mai buni din țară.