Drepturi asupra materialelor prezente

Drepturile asupra materialelor de pe acest site (text, coduri, arta, fotografii, imagini, muzica, material audio, video sau audio-vizual) sunt detinute EXCLUSIV si sub licenta de Safir Studio.

Licenta de copyright

Safir Studio iti da vasta posibilitate de a:

- vedea site-ul si materialele de pe acesta de pe orice device - calculator, mobil printr-un browser web;

- sa copiezi si sa memorezi informatii pe de acest site in memoria cache a browser-ului tau web; si

- sa printezi pagini de pe acest site pentru uzul tau personal dar nu si comercial.

Safir Studio nu iti permite alte activitati sau drepturi in directa legatura cu acest site sau cu materialele regasite aici. Cu alte cuvinte, toate drepturile sunt rezervate.

Pentru a inlatura orice dubiu, NU ai permisiunea de a adapta, edita, transforma, modifica, publica, republica, distribui, redistribui, arata sau de a rula in public acest site ori materialele care salasuiesc aici (indiferent de forma media) fara a avea mai intai permisiunea scrisa a Safir Studio.

Extragerea de informatii

Colectarea automata sau sistematizata de date de pe acest site este interzisa.

 

Permisiuni

Poti cere permisiunea de a utiliza materialele de pe acest site scriindu-ne la adresa office@safirstudio.ro.

Punerea in aplicare a drepturilor de autor

Safir Studio ia in serios protejarea drepturilor de autor.

Daca Safir Studio afla ca ai utilizat materiale protejate de drepturi de autor, impotriva regulilor acestui site, Safir Studio va putea proceda legal in instanta pentru a recastiga daune monetare de la pagubitor, si va obtine si un ordin pentru a te opri sa mai ii folosesti din materiale. Este posibil sa fie nevoie sa platesti costuri legale in acest sens.

Daca afli ca drepturile de autor ale Safir Studio sunt folosite in sens abuziv, te rugam sa raportezi acest fapt prin e-mail la office@safirstudio.ro.

Materiale ce incalca drepturile

Daca ai convingerea ca orice material de pe acest site incalca drepturile de autor ale vreunei persoane, te rugam sa raportezi acest lucru la office@safirstudio.ro

Last Edited on 2016-12-26