Vrei s─â lucrezi cu o companie profesionist─â pentru a c─âp─âta rapid experien╚Ť─â?

CONDIȚII DE MUNCĂ

Studio Videochat

conditii de munca i videochat bucuresti


La fel ca și tine ne dorim să lucrăm într-un mediu prietenos și profesionist. Am făcut tot posibilul ca ceea ce noi ne dorim de la un loc de muncă să se reflecte și în spiritul colectiv.


Studio Videochat
DIN PRIMA LUN─é...
conditii de munca in videochat bucuresti
...te ├«nt├ómpin─âm cu un bonus de angajare, cu contractul de munc─â legal ╚Öi cu salariul fix garantat de $1000. Dac─â ├«╚Ťi trebuie g─âzduire te caz─âm chiar din prima zi.
Din prima s─âpt─âm├ón─â vei participa la ╚Öedin╚Ťele foto profesionale ╚Öi vom ├«ncepe s─â lucr─âm la imaginea ta online. Echipa ce se ocup─â de shooting-ul foto este format─â din arti╚Öti ai fotografiei.

Andreea, trainerul nostru, te va ajuta s─â deprinzi foarte rapid tainele acestui job ╚Öi ├«╚Ťi va explica ├«n detaliu fiecare am─ânunt ce ╚Ťine de videochat.
OFERTA NOASTR─é MAI CON╚ÜINE ╚śI...
  • DISCRE╚ÜIE TOTAL─é - loca╚Ťie central─â, discret─â, departe de ochii curio╚Öilor;
  • INTIMITATE ASIGURAT─é - camere separate de restul modelelor din studio ╚Öi prev─âzute cu ├«ncuietoare;
  • SUPORT TEHNIC CU EXPERIEN╚Ü─é (detalii) - 24/24 la datorie, gata s─â rezolve orice poten╚Ťial─â problem─â de ordin tehnic;
  • PROGRAM LA ALEGERE - ├«╚Ťi vei alege singur─â tura pe care dore╚Öti s─â lucrezi (de diminea╚Ť─â, dup─â-amiaza, sau de noapte);
  • ECHIPAMENT DE ULTIM─é GENERA╚ÜIE (detalii) - cu care vei avea cele mai bune rezultate la munc─â;
  • PERSONAL CUR─é╚ÜENIE - responsabil cu men╚Ťinerea cur─â╚Ťeniei ├«n studio 7 zile din 7;
  • SUPER BONUSURI (detalii) - de la bonusuri zilnice ├«n valoare de 100 ron, p├ón─â la premii anuale ├«n valoare de peste $6000.
´╗┐
´╗┐