Vrei să lucrezi cu o companie profesionistă pentru a căpăta rapid experiență?

CÂȘTIGURI VIDEOCHAT

Studio Videochat

Castiguri Studio Videochat

Probabil că te întrebi cât ai putea câștiga din videochat dacă vei colabora cu studioul Safir. Este o întrebare foarte bună, așa că îți vom da noi toate detaliile în funcție de nivelul experienței tale.

Studio Videochat
MODELUL ÎNCEPĂTOR (1 - 3 luni) - $600 – $1500 LUNAR

safir studioNu ai experiență, ești crispată în fața camerei, engleza nu este perfecționată și lipsa de încredere față de potențialul tău te face să te întrebi dacă ești potrivită pentru acest job.
Cu ajutorul trainingului și consilierii noastre vei trece peste pragul psihologic al modelului începător și te vei acomoda cu întreg sistemul. În doar două-trei luni vei ajunge un model de nivel mediu și vei fi pregătită pentru următorii pași către performanța reală.


MODELUL MEDIU (3 - 6 luni) - $1500 – $3000 LUNAR

videochat bucurestiDeja ți-ai intrat în ritm și câștigurile încep să crească simțitor de la o săptămână la alta. Este timpul să investești în imaginea ta o parte din banii câștigați.
Acum îți este foarte ușor să investești în tine, iar studioul îți acoperă o mare parte din cheltuielile la solar, make-up, hair-stylist etc. Împreună te reinventăm și te facem o femeie ce își impresionează membrii prin înfățișarea și atitudinea din fața camerei.


MODELUL AVANSAT (6 - 12 luni) - $3000 – $7000 LUNAR

cazare videochatAi atins un prag important și mai ai un singur pas până la nivelul unui model de top. Deja atitudinea ta debordează de încredere în fața camerei, fluența vorbirii în limba engleză s-a perfecționat, iar acum știi exact ce ai de făcut. De acum înainte trebuie doar să ai răbdare și să îți păstrezi ritmul de lucru până îți vei creea o bază de membrii ce revin zilnic la tine.


MODELUL EXPERIMENTAT (peste 12 luni) - $7000 – $12000 LUNAR

studio videochat
Perseverența și munca asiduuă ți-au adus statutul de model de top pe site-urile videochat. Ai o bază mare de fani ce intră zilnic în chatul tău privat. Îți este mult mai ușor să aduci un membru în privat, iar sumele câștigate îți permit să ai un stil de viață lipsit de grija banilor.